De här bullarna går väldigt snabbt att göra. Man kan ha i vad man vill, dessa är med nötcreme. Riktigt mumsiga
 
Wienerbullar med nötcreme
18-20 st.
 
Deg
50 g. jäst
3/4 dl mjölk
100 g. smör 
2 msk strösocker
2 ägg
lite salt (några korn)
6 dl vetemjöl 
 
Fyllning
175 g. nötcreme
 
Garnering
1 uppvispat ägg
mandelspån
ev. lite kristyr
 
Smula ner jästen i en degbunke, lös upp med den kalla mjölken. Tillsätt smör i bitar och resterande till degen. Arbeta för hand, med degkrokar eller assistent. Dela degen i två delar. Kavla ut varje till en avlång platta. Bred ut nötcremen och rulla ihop. Dela varje degbit i 9 - 10 bullar. Lägg på ugnsplåt med bakplåtspapper. Blir två plåtar. Låt jäsa övertäckta med bakhandduk i 1 timme.Sätt ugnen på 250 grader. När bullarna jäst klart pensla med ägg och strö över mandelspån. Grädda mitt i ugnen cirka 8 min. Låt svalna