Idag blev det en enkel söndagsrätt. Pasta är ju alltid gott. Den här carbonaran är supergod. Vill man ha lite smalare variant så är det bara ta en lättare gräddsort eller blanda ut en del med mjölk istället

Spagetti Carbonara
4 pers.

200-250 g spagetti
1-2 paket bacon
4-5 dl grädde
1 dl riven Parmesanost
grovmalen svartpeppar
salt
4 stycken äggulor

Gör så här
Koka spagettin efter anvisning. Klipp bacon i bitar stek i panna utan fetr.
Tillsätt grädden i baconen, salta, peppra. Låt koka 1-2 minuter. Rör i riven ost.
Häll av vattnet från spagettin och blanda ihop allt.
Lägg upp på tallrikar. Riv lite parmesan över och servera med en äggula

Kram Lena

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress