Tigerkaka finns ju redan men nu har jag skapat en egen LeJon kaka 🍪. Mycket saftig och jättegod
 
                                      LeJon kaka
                              Blir två sockerkakor
 
400 g rumsvarmt smör
5 dl strösocker
6 ägg
8 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver 
3 tsk vaniljsocker
0,5 burk chocolade condensed Milk
0,5 burk caramelized Milk (dulce de leche)
 
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa två avlånga eller runda formar
Vispa ihop smör och strösocker poröst med elvisp, tillsätt ett ägg i taget under fortsatt vispning. 
Blanda ner vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör snabbt ihop till en tjock smet. (ska inte vara mjölk i).
Ta ur cirka 3 dl smet och fördela i två mindre skålar. Fördela mjölken från burkarna i vardera skål, rör om
Fördela lite av grundsmeten i botten på formarna. Ringla över smeten från de båda skålarna och fördela resterande av grundsmeten ovanpå
Sätt in formarna längst ner i ugnen och grädda cirka 50-60 minuter. Känn med sticka. Låt svalna
 
Kakan är godast då den kallnat och fått sätta sig
Hoppas att min lejon kaka smakar bra :-) 
/ Kram GT