Älskar pytt i panna. Servera gärna med rivna morötter
 
Pytt i panna med ägg 511 kcal/port
4 pers

1 msk smör
2 st. gula lökar
400 g mager falukorv
800 g kokt skalad och hackad potatis
salt, peppar
0,5 msk smör
4 st ägg
160 g inlagda rödbetor (avrunna)
 

gör så här

  • Skala och hacka löken i mindre bitar. Tillsätt smöret i en stekpanna och stek löken, skär falukorven i mindre bitar och tillsätt den när löken blivit mjuk och fått färg. Bryn korven, salta och peppra, tillsätt sist potatisen och stek allt. Håll varmt
  • Tillsätt smöret i en ren stekpanna och stek äggen efter önskemål
  • Servera pytt i pannan med stekt ägg och rödbetor
  • Rivna morötter är gott till (100 g morot 45 kcal)

 Hoppas att det smakar bra med denna nyttiga pytt  /Kram GT

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress