Vad sägs om en krispig fiskburgare. Filén saltas, peppras och rullas i panko, steks sedan i lite olja eller smör på medelvärme. Servera med goda tillbehör. Bakat bröd är väl bäst men om man inte har lust att baka så är brooklynbröden helt ok
. 

Krispig rödingburgare med bröd och dill/chilimajo
4 pers
4 hamburgerbröd
400-500 g röding filéer eller annan fisk i lite tunnare skivor
panko
salt, peppar
lite smör eller olja att steka i
tillbehör, förslag
röd lök i skivor
paprika i skivor
tomater i skivor
sallad
smakrik ost
dill/chilimajo
1 dl majonnäs (går snabbt att göra egen, recept på bloggen)
2 dl gräddfil
5 msk dill
lite färsk röd hackad chili eller flakes
salt, peppar
Gör så här
Gör iordning alla tillbehör. Rör ihop dill/chilimajon,
smaka av och låt stå ev.kallt tills burgarna är klara.
Salta, peppra filéerna, rulla i rikligt med panko. Stek i smör eller olja på medelvärme tills dom fått gyllenbrun färg och är genomstekta.
Ta upp filéerna och låt bröden bli varma i stekpannan eller i ugnen.
Servera med tillbehören. Hoppas det smakar bra / Kram GT
fisk,
gott,
hamburgare,
mumsigt,
röding,